Seniortennis

Spill tennis hver dag og vær munter og glad!

Alle medlemmer har gratis tilgang til våre utebaner i sommersesongen, og både medlemmer og ikke-medlemmer kan leie banetid innendørs hele året.
Se Anlegg for mer informasjon om spill på våre 2 utebaner (betinger medlemskap) og/eller på våre 3 innebaner. 

Som de fleste andre klubber har vi medlemmer og brukere på alle ferdighetsnivåer.  Det gir mulighet for alle til å finne noen å spille med.
Stort sett hver torsdag kl. 19-20 i innesesongen har vi Drop-In der alle kan møte opp og treffe andre tennisinteresserte, få tips av en av våre trenere om teknikk og taktikk og spille single og/eller double (kr. 100 pr. deltager).  Dette tilbudet har utviklet seg til å tiltrekke seg medlemmer som er er godt igang med sin tennis. 
Fra vinteren 2017 starter vi derfor opp Drop-In Begynnere kl. 19-20 på bane 3.   Ta kontakt med hovedtrener/daglige leder Ole Reier for mer informasjon.

Fra 2013 har MTK etablert en innendørs LagTennis-serie.  Denne serien erstatter den tradisjonsrike bedriftsserien og lagene består av venner/kjente eller lag satt sammen ”på bestilling”.  Kampene spilles enten mandager, tirsdager og onsdager kl. 20-22 eller søndager kl. 16-18.
Ta kontakt med Ole Reier for mer informasjon eller påmelding av eget lag.

Fra vinteren 2017 er det også etablert et SerieSpill for både seniorer og juniorer der MTK setter opp og organiserer seriene og spillerne selv organiserer kampene sine.  Ta kontakt med Ole Reier for mer informasjon og påmelding.

Klubben stiller også to herrelag i NTFs divisjonssystem.  Se Divisjonstennis

Ta kontakt hvis du har spørsmål om vårt spille- og treningstilbud.

Ole Reier: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  – eller 901 42 751.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det finnes også to spilletilbud som er organisert av våre medlemmer. 

Lørdagsrunden er en tradisjonsrik, rullerende doubleturnering med trukket partner som spilles kl. 09-11.  Ta kontakt Vidar H. Halvorsen på 415 40 130 for mer informasjon.

Dametennis er et løpende trenings/spilletilbud kl. 15-17 på lørdager der Thea Ekren Koren er kontaktperson og kan kontakte på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  

 

 

BANEBOOKING