Mina Pedersen i singlefinale i Sportsconcept Grand Prix i Larkollen
Skrevet av Ole Conrad Reier   
fredag 30. juni 2017 20:19

Fredrik Øyan Moe tok 1. plass i double og Mina Pedersen tok 2. plass i single i Larkollen i dag.  Se bilder og omtale på Norges Tennisforbunds hjemmeside.
Se resultater HER

01.07: Sportsconcept Grand Prix spilles i Larkollen på søndag: Ingen av våre herrespillere klarte å slå seg fram til semifinale i singleklassen, men  MTK er likevel representert under finaledagen i Larkollen søndag.  Mina Pedersen spiller semifinale ca. kl. 11:30 og Fredrik Øyan Moe er klar for finale i herredouble som sannsynligvis går omtrent samtidig som damefinalen.  Tennis går ikke etter klokka, men vi tar sjansen på å tippe dame og doublefinale ca. kl. 15:30. 

Fredag 30.6: Sportsconcept Grand Prix i helgen:Kom  og se noen av de beste spillerne i Norge kjempe om pengepremier i Sportsconcept GP Larkollen Moss lørdag og søndag.  Mossd TK har med flere spillere i hovedturneringen og MTK-spillerne spiller på hjemmebane i morgen (lørdag).  Fredrik Øyan Moe spiller kl. 10 og ca. kl. 11:30 er det klart for et klubboppgjør da Jacob krefting møter Ole Jørgen Henæs.  I dameklassen spiller Gabriel Zymanciute ca. kl. 13, mens Mina Pedersen først spiller i larkollen på søndag.
 

Sist oppdatert lørdag 08. juli 2017 19:25
 

BANEBOOKING