Siste LEK MED BALL før sommerferien lørdag 3. juni
Skrevet av Ole Conrad Reier   
lørdag 17. september 2016 09:23

På grunn av lite frammøte de siste lørdagene - som vi tror skyldes at det er mye annet som skjer nå som sommeren endelig er her - blir det LEK MED BALL for siste gang før sommerferien på lørdag 3. juni kl. 11-12. 

LMB starter opp igjen til høsten.  Det gjør også vår Tennisskole.  Inntil da oppfordrer vi trenerne (les foreldrene) til å bruke ball når dere skal leke dere gjennom sommeren.  GOD SOMMER!

24.05.2017: Det blir LEK MED BALL hver lørdag fram til 17. juni.  Alle barn under 7 år er velkommen sammen med foreldrene sine.  Det blir altså LEK MED BALL hver lørdag fram til 3. juni.  MTK vil ha minst en trener/leder som lager en løype bestående av øvelser som gir forskjellige motoriske utfordringer.  Hvert barn må ha med seg en foresatt som følger og hjelper barnet gjennom øvelsene.  Det  kreves er at både barn og foresatte skifter til rene innesko ved ankomst til hallen.  De som ønsker det kan også spille tennis med barna sine.
Man trenger ikke være medlem av Moss TK eller ha planer om å bli tennisspiller for å være med.
Pris pr. trening er kr. 50 som betales til vår trener/leder enten kontant eller via bankterminal (helst litt før kl. 11:00). Vi anbefaler for øvrig at man kjøper et klippekort (10 klipp til kr. 400).

07.12.2016. Siste LEK MED BALL før jul blir 10. desember.  Første lørdag etter nyttår blir 14. januar.  Pris pr. trening er kr. 50 som betales til vår trener/leder enten kontant eller via bankterminal (helst litt før kl. 11:00). Vi anbefaler for øvrig at man kjøper et klippekort (10 klipp til kr. 400).  

27.10.2016: På grunn av Tennisskolens Høstturnering blir det ikke LEK MED BALL lørdag 29. oktober.  Men fra lørdag 5. november fortsetter vi med LEK MED BALL for de minste hver lørdag kl. 11-12.  Alle barn under 7 år er velkommen sammen med foreldrene sine.  MTK vil ha en trener/leder som lager en løype bestående av øvelser som gir forskjellige motoriske utfordringer.  Hvert barn må ha med seg en foresatt som følger og hjelper barnet gjennom øvelsene.  Det  kreves er at både barn og foresatte skifter til rene innesko ved ankomst til hallen. 
Man trenger ikke være medlem av Moss TK eller ha planer om å bli tennisspiller for å være med.
Pris pr. trening er kr. 50 som betales til vår trener/leder enten kontant eller via bankterminal (helst litt før kl. 11:00). Vi anbefaler for øvrig at man kjøper et klippekort (10 klipp til kr. 400). 

05.10. Vi er i gang: LEK MED BALL har kommet godt i gang, og vi har plass til flere.  Prøv vårt tilbud gratis 8. og 15. oktober!!

17.09.2016: Lørdag 24. september, 1. oktober, 8. oktober og 15. oktober kl. 11-12 kan alle barn under 7 år prøve ut LEK MED BALL sammen med foreldrene sine. MTK vil ha en trener/leder tilstede som lager en løype bestående av øvelser som gir forskjellige motoriske utfordringer.  Hvert barn må ha med seg en foresatt som følger og hjelper barnet gjennom øvelsene.  Tilbudet vil være gratis i prøveperioden, og det eneste om kreves er at både barn og foresatte skifter til rene innesko ved ankomst til hallen.  Man treneger ikke være medlem av Moss TK for å være med.
Etter 15. oktober vil vi evaluere erfaringene fra prøveperioden og forhåpentligvis være klare til å sette i gang LEK MED BALL som et permanent tilbud fra lørdag 29. oktober.

Vi ønsker velkommen til LEK MED BALL i Tennishallen på Ramberg  (Jederveien 65) - og oppfordrer alle om å hjelpe oss med å spre denne nyheten.  Spørsmål om LEK MED BALL kan rettes til hovedtrener Ole C. Reier på 90142751 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert tirsdag 30. mai 2017 21:07
 

BANEBOOKING